• darkblurbg
    Welkom bij Janssen Psychologie & Cognitieve Gedragstherapie
    Als u kiest voor behandeling bij Janssen Psychologie & Cognitieve Gedragstherapie bent u verzekerd van goede zorg:
    professionele hulpverlening, een veelzijdig aanbod en een persoonlijke benadering
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Er is momenteel een patiëntenstop.

Als u overweegt om zich aan te melden voor een behandeling, dan kunt u telefonisch contact met mij opnemen. Tijdens therapieafspraken is het voor ons niet mogelijk telefonisch bereikbaar te zijn, wanneer u een bericht inspreekt bellen we u zo snel mogelijk terug. Na aanmelding vindt er altijd eerst een korte telefonische pré-intake plaats, zodat we samen in kunnen schatten of u bij mij aan het goede adres bent en of ik u mogelijk verder kan helpen. 

Tijdens het eerste intakegesprek in de praktijk dient u een verwijsbrief mee te nemen van uw huisarts, waarop vermeldt staat dat u wordt verwezen voor Generalistische Basis GGZ (BGGZ) of Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ).

Na de intakeprocedure, die ongeveer 4 sessies behelst, bekijken we definitief of ik samen met u een behandelplan kan maken en we de therapie kunnen starten. Het kan ook zijn dat we erachter komen dat u elders misschien beter op uw plek bent. Mocht dit het geval zijn zal ik u daarin adviseren, maar de praktijk leert dat dit niet vaak voorkomt. Na de intake wordt onmiddellijk overgegaan tot de behandeling, er is dus geen extra wachttijd tussen intake en de start van de behandeling.

De behandeling wordt zoveel mogelijk op u afgestemd en duurt zo kort als mogelijk en zo lang als  nodig is. Dit kan betekenen dat uw behandeling binnen enkele maanden wordt afgerond, maar het kan ook gebeuren dat u voor langere tijd of zelfs meerdere jaren in therapie komt. Dit is afhankelijk van uw klachten en hulpvraag.